請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

Minecraft-HK Community

搜索
查看: 3394|回復: 48

ShinG MC Server =]

關閉 [複製鏈接]

名  稱:ShinG MineCraft Server
運作時間: 不定(但95%天天開場)
容納人數:不定(先開放15人)
架設地區:香港
支持版本:1.7.3
軟  件:bukkit
IP位址:shingminecraft.servegame.com
M        群  : sgfy2264@msnzone.cn(一定要先入M群)
白  名  單  : 有
網上地圖  : http://shingminecraft.servegame.com:8123
場主經歷  :2個月前先接觸MINECRAFT 玩過2個SER,一個係PL SER,一個係自己SER
無公開宣傳過,有一次入左班人,係我地辛辛苦苦起出黎既天空之城同第2座城到搞破
壞,個陣真係火,個地圖話哂都玩左個幾月,咁都比人搞掂左,我只係想知道點解D人會
咁做,覺得無悶就唔玩囉,點解要破壞人地起咁耐起出黎既野,之後我就RE左MAP,希望
大家玩我個SER個陣,唔好再搞事
簡        介  : 有買地插件(唔洗再比人搞你D野,鎖門,箱插件,有PW保護,有得交易(用iConomy),有DATALOG(所以唔好搞事),等等...仲有其他,
M群有水吹,場主唔係成日得閒,所以可能會遲少少先加到入單名
鎖門,箱教學:放一個SIGN係箱1格內OR係門前同門上面,之後打[private] 係下面打你既
名同你想比邊個用

申請表格 : 1.(game 名)
                   2.(玩左幾耐)
                   3.(係咪正版)
                   4.(保證絕對唔會搞事)
                   5.(識唔識電路個D野)
                   6.(你玩MC既經驗,經歷)

1.Reverse
2.玩左兩個星期
3.唔係
4.我保證絕對唔會搞事
5.唔識,但係我會學
6.我一開始玩MC果陣,以為MC好悶啦,玩左幾日發            覺MC比起其他GAME更有吸引力
所以我呢十幾日不斷玩MC,MC實在太正,不過十幾日都係單人模式,而家想搵人一齊玩

已+  發表於 2011-7-27 11:21
回復 支持 反對

1.kckwong4
2.玩左幾日
3.係
4.我保證絕對唔會搞事
5.摸索中
6.隻game好正,想試下玩連線係點

未入M群  發表於 2011-7-27 11:23
回復 支持 反對

1.FuN
                   2.1年
                   3.唔係正版
                   4.絕對唔會搞事
                   5.未識電路
                   6.我玩左1年.識整好多野

入左M群先  發表於 2011-7-27 11:23
回復 支持 反對

唔該大家先入M群,之後就會+白名
回復 支持 反對

1.Borderlands
2.1年
3.唔係
4.我保證絕對唔會搞事
5.識,好easy
6.一定要識電路

未入M群  發表於 2011-7-27 11:23
回復 支持 反對

先入M群,之後我先會+單名 M群:sgfy2264@msnzone.cn
回復 支持 反對

1.fancymanHk
                    2.玩左一個月
                    3.唔係
                    4.保證絕對唔會搞事
                    5.唔識電路個D野
                    6.各方面都ok既- -~係冇咩創意- -

已+  發表於 2011-7-27 12:16
回復 支持 反對

1.SayKIO
2.4個月
3.正版
4.絕對唔會搞事
5.電路認識少少
6.玩完一個星期單人就開始玩MP,起初都有少少難,但玩得多開始熟
經驗--一次ADMIN禁大把

已+  發表於 2011-7-28 10:47
回復 支持 反對

1.a24655495
                   2.4日
                   3.不是
                   4.保證
                   5.ok啦
                   6.4日,起村落

已+  發表於 2011-7-28 12:10
回復 支持 反對

聯絡我們|服務條款|廣告查詢| Minecraft-HK Community